Egyedi üzleti megjelenés? Céglogó, embléma hímzés!

A marketing és a reklám világában a logók és szlogenek kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek az Ön megjegyezhetőségének és felismerhetőségének jelképei. A hímzések ráadásul olyan kiváló minőségben biztosítják ezt a megjelenést, amely minden igényt kielégít. A gépi hímzés biztosíték a pontosságra és a színvonalra egyaránt. Ha az Ön cége egységes megjelenést szeretne (pl. egy áruház, iroda dolgozóinak, vagy egy szállító cég alkalmazottai részére), akkor a munkaruhák hímzését ajánljuk. Ha a hímzések által megvalósuló reklámértéket szeretné kihasználni (az Ön cégének vagy termékének népszerűsítésére, vagy nevének a köztudatba történő tartós bevéséséhez), akkor javasoljuk, hogy válassza a reklámtárgyak hímzését, amely lehet sapka, póló, törülköző, táska stb.

Miért a gépi hímzés?

A hímzések tartósak a gépi hímzéssel nem fordul elő az a fajta gyors minőségromlás, mint más feliratozási technikáknál. Például az az ismert dolog, amikor a mosás során a logó, vagy felirat elkezd kopni, esetleg betöredezni stb. A gépi hímzések alapanyaga magas minőségű hímző cérna (Madeira, Amman), kiemelkedő színtartási képességgel.

Hogyan készülnek a hímzések?

hímzésekMielőtt a hímzőgépek megkezdik a munkát, a hozzájuk kapcsolt speciális számítógépes tervezőprogrammal megtervezzük az Ön által kért mintát, (ami esetenként több időt vehet igénybe, mint maga a kivitelezés). A gép megtervezi az öltéshelyeket és öltésszámokat, majd megkezdődhez a gyártás. Gépeink a kért minta összetettségétől függően akár napi 500-2500 termék elkészültét is lehetővé teszik. Jellemzően nagyobb darabszámú megrendelésekkel keresnek minket, azonban felszereltségünk és szakmai tapasztalatunk által a kisebb darabszámú, speciális kérések teljesítésére is gyakran kapunk felkérést.

Miért válasszon minket?

1982 óta állunk a megrendelőink rendelkezésére, hogy logóikat, elképzeléseiket, hímzés-álmaikat a különféle textileken megvalósítsuk. Nem csupán az ezen a szakterületen eltöltött idő szól mellettünk, de visszatérő elégedett ügyfeleink véleménye, visszajelzései is. A textilek típusa, mérete, színe terén is nagy tapasztalattal állunk partnereink rendelkezésére. Munkatársaink szaktudása garancia a mindenkori minőségi munkára, amit a gépi hímzések területén nyújtunk.