Törölköző hímzés

törölköző hímzésA Kasza Kft. több évtizedes tapasztalattal áll megrendelői rendelkezésére számos hímzési eljárással. A vállalatunk a nyolcvanas évek elejétől működik Budapesten, és itt kialakított modern gépeivel szolgálja ki a megrendelői igényeket.

A törölköző hímzés lehetőséget teremt arra, hogy a megrendelő igényeinek megfelelően méretben, anyagban, a logó pozíciójában, annak színvilágában és a logo nagyságában is az elvárt minőségben készüljenek el a megrendelések.

Törölköző hímzés alaptípusai

A törölközők alaptípusa az alábbi jellemzőkkel rendelhető meg a Kasza Kft. csapatától:

A törölköző anyaga teljes mértékben, száz százalékban pamut. A fehér színben megrendelt törölközők súlya 450 g/m². A színes törölközők esetében a súly 450 g/ m². A törölköző méreteinek kiválasztásánál az alábbi lehetőségek közül választhatnak partnereink:

70 centiméter széles, 140 centiméter hosszú

50 centiméter széles, 100 centiméter hosszú

100 centiméter széles, 150 centiméter hosszú.

Jellemzően alapáron az alábbi színekben rendelkezőek meg törölközőink: fekete, kék, narancs színű, világoskék, halványkék, illetve fehér.

Eltérő megrendelői igények esetében személyes egyeztetés szükséges. Természetesen a Kasza Kft. törekszik arra, hogy megrendelői, partnerei esetében a lehető legtovább menve akceptálja azok elképzeléseinek megvalósítását. A törölközők esetében szükséges kihangsúlyozni, hogy különös gonddal és figyelemmel vagyunk arra, hogy az időtállóság és a minőség legyen az első helyen jelen termékkörünk esetén. Ügyfeleink megrendeléseinek egy jelentős szegmensét adják az ajándékozásra szánt hímzett törölközők. Ajándéktárgynak is alkalmas tehát a termék, amelybe belehímezve a vállalkozás logóját kiváló marketingeszközként is képes szolgáltatást ellátni. A vállalkozások a decemberi időszakban a partnereiket ajándéktárgyakkal, csokoládékkal, egyéni üdvözlőlapokkal köszöntik. Amennyiben a törölközőbe feliratot, esetlegesen céglogót, netán fényképet kívánna hímeztetni, ezt megelőzően célszerű kollégáinkkal egyeztetést kezdeményezni abból a célból, hogy az Önnek megfelelő szlogen betűtípusa, formája, mérete a legideálisabb legyen. Abban az esetben, amennyiben fényképet kíván a törölközőre helyeztetni, úgy egyeztetni szükséges a fotó felbontásának méreteit, az Ön által elképzelt pozícióját a törölköző felületén.

Bízunk abban, hogy kollégáink számos olyan ötletet, elhelyezési és megmunkálási lehetőséget ismertetnek Önnel, amely hozzájárul a szakmailag kielemledő megvalósításhoz, és a személyes konzultáción született irányvonalaknak megfelelően mindenben kiszolgáljuk igényeit!