Munkaruha hímzés

munkaruha hímzésVállalkozásunk, a Kasza Kft. jelentős gyakorlattal bír a munkaruha hímzés területén. A megrendelőink jellemzően ötven főnél nagyobb foglalkoztatók, és számukra nagy darabszámban szükséges munkaruha hímzés elvégzése. A gépparkunkban megtalálható eszközök és gépek lehetővé teszik, hogy napi szinten ötszáz és kettőezer-ötszáz darabszám között állítsunk elő számukra termékeket.  A munkaruha hímzés esetében ezek jellemzően céges ingek, pólók, sapkák, egyéb viselhető ruhaneműk.

A nálunk meglévő több évtizedes tapasztalat garanciát jelent arra, hogy az Ön vállalkozása által megrendelt munkaruha megfelelő minőségű.  Strapabíró és hosszú távra szóló megoldást jelentenek munkaruháink. Vállalkozásunk 1982 óta jelentős tapasztalatot és gyakorlatot halmozott fel a ruhakészítés, hímzés és gyártás kapcsán. A hímzési eljárásban kizárólagosan a minőséget legmagasabb szinten garantáló Madeira és Amman hímzőcérnákat használunk.  Munkatársaink célja, hogy a legszínvonalasabb terméket állítsuk elő az Ön és munkavállalói számára.

Munkaruha hímzés célja a minőség

A célunk, hogy a hímzés minősége és annak időtállósága biztosítva legyen. Törekszünk arra, hogy vásárlói körünk visszatérő megrendeléseket eredményezzen, és elégedett legyen elvégzett munkánkkal. A Kasza Kft. évtizedekre visszanyúló gyakorlata, tapasztalata segít Önnek. Arra törekszünk, hogy minél testreszabottabb termékkörrel és a Megrendelő igényeihez illesztetten végezzük el tevékenységinket.  A rendelkezésre álló gépeink a cégnév, a logó, egyéb megrendelőre utaló, és számunkra megadott igény esetén elkészíthetőek. Azért, hogy a hímzési eljárással készárun, sapkán vagy akár táskán is megjelenhessen vállalkozása.

A nagyobb megrendelésmennyiség lehetővé teszi, hogy egyéni textiltermékeket is elkészítsünk a megrendelőinknek. A termékek köre, amelyben hímzési eljárással elhelyezhető az Ön által megálmodott cégnév, logó vagy szlogen, rendkívül széles. Megtalálhatóak benne az ingek, a pólók, a pulcsik, a sapkák és a törölközők, táskák is. Ezáltal lehetővé válik, hogy a vállalatának tagjai, munkavállalói között erősödjön a kohézió, a csoport öntudata. Így egységes, összetartó csapat benyomását alakítja ki. Különösen hasznos lehet az üzleti tárgyalások, a megrendelőkkel való találkozások alkalmával a hímzett céges ingek, táskák esetében a logó feltüntetése.

Amennyiben Ön szeretné, komplett és egységes, több összetevőre kiterjedő csomagot is összeállíthat, és ennek megfelelően szükséges a megrendelését összeállítania.

A Kasza Kft. mindenben az Ön és vállalkozása igényei szerint jár el.