Céges póló

Vállalkozásunk, a Kasza Kft. több évtizede foglalkozik ruhaneműk hímzésével. Székhelyünk Budapesten, a főváros pesti oldalának deli részén található, a XVIII. Kerületben, a Lakatos út 44/C szám alatt. A tevékenységi körünkben forgalmazott termékportfólió kifejezetten széles, a polar felsőktől a sapkákon át az ingekig.

A céges pólógyártás az elmúlt évtizedben egyik jellemző tevékenysége volt vállalkozásunknak, amely hozzájárult a nagyobb darabszámú pólómennyiség-rendelések fogadásához, a pólók egyedi elkészítéséhez.

Munkatársaink precizitásának, szakértelmének és szakmai tapasztalatának köszönhetően jelentős darabszámú megrendeléseket voltunk képesek fogadni az elmúlt évtizedben, és napjainkban. Mivel egyik legnépszerűbb termékünkről beszélünk, így a jövőben is promótálni kívánjuk weboldalunkon keresztül a középvállalkozások és a nagyvállalatok számára. Jellemzően az ötven darabszám feletti rendeléseket fogadjuk.

A céges kultúrában egyre inkább elterjedt, hogy a munkatársak számára – legyenek azok kereskedelmi dolgozók, vagy irodai munkavállalók – bizonyos termékeket és ruhaneműket, például céglogóval ellátott pólókat, ing gallérján található, logóval, a cégre utaló jelzéssel biztosítanak.

Ennek több oka is van. Egyrészt a csapat összetartozását erősíti, a csoporthoz tartozás élményét adja. Másrészt például egy nagyobb barkácsáruház vagy kereskedelmi áruház esetében a vásárlók számára is támogatást nyújt abban, hogy mely munkavállaló tud segítséget nyújtani számára információval, iránymutatással.

A multinacionális vállalatok és a középméretű vállalatok jellemzően a főbb megrendelőink a céges pólók esetében. A céges pólókat több méretben gyártja vállalkozásunk, anyagban, színben, méretben a megrendelőink igényeihez igazítottan.